Takže ak si pozriete HTML výstup v HEXA aditore bude to jasné. Pred <DOCTYPE server posiela znaky FFFE (HEX) čo je pravdepodobne príčinou tohto problému. Chybu by som hľadal v nesprávnom uložení súboru config.php pri jeho editácii. Takže riešenie: otvoriť config.php v nejakom normálnom editore a znova uložiť. A teraz pozor, to podstatné: uložiť nie v UTF-8 kódovaní, ale vo windows (CP1250). Ak niekoho zaujíma súvislosť znakov FFFE na začiatku súboru s touto chybou, tu je nejaké info: [
http://en.wikipedia.org/wiki/Unicode] Súbor config.php je najsôr uložený v unicode ale parsovaný je ako CP1250.
PS: Ak by to nebolo jasné, tak ten odkaz na dokumentáciu čo som vložil a Kubajsova narážka na chýbajúce zápatie je o tom, že na webe chýba zmienka o phpRS systéme (!!!) a odkaz v súlade s licenciou a požiadavkami autora systému.
Dodatok:
chyba, nevšimol som si že web má charset=utf-8 (predpokladal som chybne win), problém bude teda najskôr niekde inde, každopádne by som chybu hľadal niekde v nesprávnom uložení niektorého súboru. Postup riešenia rovnaký - zameral by som sa na editáciu a správne uloženie ako UTF-8. Tie znaky FFFE na začiatku výstupu niekde musia byť, najskôr v config.php ale je možné že chyba bude v inom súbore.
Celkem upraveno 1×. Poslední úprava pa3k v 29.12.2006 01:38.