phpRS 2.8.x : phpRS Fórum
Toto fórum je určené výhradně k diskuzi o verzích phpRS v2.8.x.
phpRS - redakční a informační systém
pluginy naráz přestaly jít všechny
Zaslán uživatelem/kou: archie (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-07-16, 21:15

Nekamenujte mě. Hledám od dnešního rána, přeinstaloval jsem ze zálohy co se dalo. Taky jsem pluginy nainstaloval znovu. Asi jsem ještě něco neudělal.
Včera spadl server kde mám phprs2.8.0. Nevím co se serverem fešákům stalo, protože až dnes kolem oběda se jim to podařilo rozjet, tak se stranky nenačetly celý. Jak se začal načítat guestbook do bloku zobrazení návštěv, tak se to kouslo. Zakázal jsem zobrazení bloku a stránka se načetla v pořádku. Všechny pluginy volané odkazem fungovali ok.
V adminu jsem přišel na to, že plugin inzerce nejde otevřít (editovat) a vlastně ani žádný jiný (infmail, inzerce, kforum, kvíz, guestbook). Tak jsem je ve správě pluginů všechny zrušil. Nainstalované soubory jsem však nechal. Ve správa plug-inů jsem je chtěl zase připojit, ale ani jeden nešel a vypsalo to:

"Error C5: Při pokusu o import zadaného plug-inu došlo k chybě. Ověřte si správnost zadané cesty a kompatibilitu plug-inu s vaší verzí phpRS!"

Přeinstaloval jsem všechny pluginy a velkou část phpsr pluginy ve správci plug-inů nejdou připojit a hlásí to stejně. Na stránkách se zdá, že pluginy fungují.

Díval jsem se i do DB rs_plugin a rs_moduly_prava, ale bez výsledku. Jestli někoho něco napadá, nakopněte mě lehce jiným směrem než se já ubírám.

Díky za váš čas.

Re: pluginy naráz přestaly jít všechny
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-07-17, 08:14

Rozhodne sa v prvom rade informovať u správcu hostingu na rozsah poškodania dát. S tým ti tu nikto nemôže poradiť. Ak mal server technické problémy, môže to byť čokoľvek. Jediné rozumné riešenie je skúsiť nahodiť zálohu webu na lokále (pre overenie jej funkčnosti) a ak je záloha funkčná, potom môžeš riešiť jej nahodenie na web.

Re: pluginy naráz přestaly jít všechny
Zaslán uživatelem/kou: archie (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-07-18, 00:25

Tak jsem si s tím neporadil. Vymažu všecko a do nově nainstalovanýho phprs budu instalovat jeden plugin za druhým a uvidím. Potom napíšu.

Re: pluginy naráz přestaly jít všechny
Zaslán uživatelem/kou: archie (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-07-18, 01:33

Tak jsem těsně před vymazáním vlezl do admin sekce a ejhle. Všechno OK. Takže celý problém byl na servru. Konópci s tím zápasili dva dny. Ani se neobtěžovali odepsat na mejly.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.