Galerie : phpRS Fórum
Máte dotaz ohledně doplňku Galerie?
phpRS - redakční a informační systém
Implementace levelu do galerie
Zaslán uživatelem/kou: panet (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-01-08, 18:30

Cetl jsem, ze je to v planu v dalsi verzi galerie, ovsem ja bych to potreboval uz ted.
1. Nebyl nekdo netrpeliverjsi prede mnou?

2. Pod nebyl, tak jsem si rikal, ze by to nebylo az tak tezke, pokud by se jednalo o celou galerii. Do formu na zalozeni by se pridal vyber levelu, ten by se poslal s ostatnimi daty a do pridaneho sloupce u galerie by se hodnota objevila. Pri vypisu galerii by se zrejme uz v selectu mohla dat podminka na level a dal by to pokracovalo vse stejne.

Ovsem problem by nastal napr. pri nahodnych obrazcich. tam uz by to asi bylo slozitejsi, i kdyz ted me napada, ten select by se dal i pro nahodny obrazek udelat tak, aby se ptal na ID (ted nevim jak se ty sloupce jmenuji) galerie a z toho zase vyloucil ty "mimo level".
upraveno - pridano: (taky by se priznak levelu mohl dat kazdemu obrazku a nezatahovat do toho tabulku galerie pri nahodnych vyberech obrazku a podobne.)

Co myslite, stacilo by to jak jsem to napsal nebo by tam jeste byl nejaky jiny problem? Ja v php patlam jednou za uhersky rok, takze bych si rad situaci malinko zmapoval, nez se pustim do neceho vetsiho :-).

A jeste je otazka na kolika mistech se vlastne se vlastne dela select obrazku z tabulky - tam vsude by se musela pridat podminka na level. Kdyby to bylo par mist, snad by to i slo.

Zamysli se nad tim nekdo a byl by mi ochoten pomoci?



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava panet v 08.01.2007 18:32.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.