Sorry že píšu sem, protože se to sem nehodí, ale nemám čas. Chtěl bych se zeptat, jak si mmám vyměnit nový layout, když mi to nejde. Zkoušel jsem to, ale hlásilo mi to, že:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upozornění! Globální šablonu Bewell3 nelze nainstalovat, jelikož se v systému nalézá úplně shodná šablona!
Upozornění! Globální šablonu Bewell3 nelze nainstalovat, jelikož se v systému nalézá úplně shodná šablona!
Upozornění! Článkovou šablonu Bewell3 standard nelze nainstalovat, jelikož se v systému nalézá úplně shodná šablona!
Upozornění! Článkovou šablonu Bewell3 press nelze nainstalovat, jelikož se v systému nalézá úplně shodná šablona!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mohly byste mi někdo poradit? fakt bych chtěl změnit layout, protože tenhle co mám je děsnej. (my web : www.inets.wz.cz) a chtěl bych to změnit na tohle: [
http://www.supersvet.cz/image2/layout_black.png] . Jestli mi někdo poradí, byl by fakt hodnej. Dík čus