Jiné : phpRS Fórum
Na něco jsme zapomněli?
phpRS - redakční a informační systém
Rozesílání emailu
Zaslán uživatelem/kou: Behe (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-07-30, 01:59

Zdravím,

napadla mě jedna zajímavá myšlenka ohledně rozesílání informačních mailů. Když budete chtít poslat mail jen určité skupině lidí, tak si ji zvolíte a mail odešlete.

Výběr be se dal ješte rozšířit o možnosti odeslat všem ve skupině nebo jen jednotlivým příjemcům (také by mohl jít odeslat například jen třem lidem, které si vyberu). Snad pochopíte, co jsem myslel. Bylo by to rozhodně užitečné. V databázi by se ukládaly informace o skupinách a kontaktech (Ke kontaktům by stačilo například jen email a jméno). Kontakty a skupiny by se daly vkládat přímo v admin. rozhraní. Hledal jsem, jestli něco takového už neexistuje, ale marně. Snažil jsem se to zprovoznit sám a několik úspěchů dokonce bylo, ale php se učím teprve několik týdnů a tak zvládnu jen něco málo z toho, co bych od tohoto pluginu chtěl... Bohužel i to málo, co jsem vymyslel se mi moc nezamlouvá.

Pokud bude někdo ochoten pmoct, tak budu zauzlován



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava Behe v 30.07.2006 02:05.

Re: Rozesílání emailu
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-08-29, 22:22

Takýto plugin by som si predstaviť vedel, no pridávať tabuľku skupín a doplniť pole do tabuľky rs_users mi príde zbytočné. Podľa čoho by som pridával čitateľov do skupím? Hodilo by sa tu možno využiť level. Odoslanie e-mailovej správy skupine čitateľov s určitým levelom. Takýto plugin by bol na pár riadkov, formulár, načítanie správy z textarea, jeden dotaz a použitie triedy mail: include_once('admin/astdlib_mail.php'); a hotovo - dá sa to poskladať z existujúceho kódu v distribúcii ;)

BTW: existuje úprava pre zasielanie infomailov čitateľom len z určitej rubriky článkov. Pri registrácii si čitateľ vyberá kategóriu článkov ktorá ho zaujíma.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.