KForum : phpRS Fórum
Máte dotaz ohledně KFora?
phpRS - redakční a informační systém
Kforum a layout DiGray
Zaslán uživatelem/kou: misiak (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-11-12, 16:52

Zdravim vsetkych.

Pouzivam phpRS265, mam predvoleny layout DiGray 3 stlpcovy, Kforum sa mi zobrazuje do celeho okna a jednotlive stlpce nevidno, ale ak layout prehodim cez administraciu za iny napr. Freestyle 3 stlpcovy zobrazuje sa spravne v 2 a 3 stlpci, vidiet pekne 1 stlpec, Vie niekto poradit ako odstranit tuto chybu?
Vopred dakujem

Re: Kforum a layout DiGray
Zaslán uživatelem/kou: Kryšpín (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-11-12, 19:42

neznám layout digray, ale je možné, že prostě nemá dvousloupcovou šablonu. jsou to soubory s příponou .sab a pokud v adresáři digray je jenom jeden a v adresáři freestyle dva (tam jsou určitě dva) je to ten problém. Dvousloupcová šablona se dělá docela snadno, tak si jí dodělej. Jen nezapomeň, že se musí přidat do těch instalačních souborů, (nevím teď z hlavy jaké to jsou) a layout semusí pak odinstalovat a zase nainstalovat.

Re: Kforum a layout DiGray
Zaslán uživatelem/kou: Kubajs (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-11-14, 18:14

Pokud je to ze standardní instalace, tak se kforum odvolává na download sablonu. Pokud ji tam nemas, tak ted z hlavy (nejsem jeste doma) popravde nevim na co se pak odkazuje. Ale mel by na default sablonu.

Když tak se mi ozvi na mail v profilu, můžeme to odladit u mě na čisté instalaci, která už bere data z trochu upravené admin části kfora.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.