Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
phpRS vs. zbytek
Zaslán uživatelem/kou: logikJJ (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2010-12-25, 09:54

Všecko nejlepší systému a těm kdo se starají o pomoc ostatním do nového roku.

Za poslední roky jsem koketoval s mnoha redakčními systémy a na phpRS trochu pozapomněl, ono jen pochopit jakým způsobem je psaný kód toho daného redakčního systému není pro mě až tak jednoduchý. V 55ti se toho moc nenaučíte i když chcete. poslední dobou jsem veškerý svůj čas věnoval systému phpfusion ve snaze z něj vytvořit něco co by trochu připomínalo otevřený redakční systém opatřený editorem pro všecky, tj pro všecky lidi, pro všecky systémy, pro všecky prohlížeče a přizpůsobit to jedinému účelu vkládání literárních děl (přes systém článků) a pak těch podružných funkcí jako jsou novinky, trochu toho videa a fotek, nějaký to audio a potom hlavně žebříčky a statistiky.
Zjistil jsem jediné, phpRS i přes absenci nových vydání může směle konkurovat snad všem redakčním systémům vydávajícím několikrát do roka opravné a vylepšující verze. Překvapující to zjištění. No a na základě toho se k němu vrátím a doufám že se budu moct opřít i o současnou podporu. Filozofie webů kde se za vyřešení nestandardního problému platí, a kde podpoře šéfují patnáctiletí (nic proti jejich vědomostem, všechno proti jejich pokoře a vystupování), taková filozofie podle mého nemá s tím slovem "open" nebo "pomoc" co se jím weby různých podpor ohánějí vůbec nic společného.
Ani můj osobní web by samozřejmě nebyl co je bez této podpory (stále funguje i když na něj zapomínám) a hlavně "zdenekh" ten mi asi pomohl nejvíc při změnách které jsem potřeboval. Takže se pustím zpátky po stopách co mi navrhl a těch co mi poradila tahle podpora.
Děkuju všem.
Ale zas mi to moc kecá. Chtěl sem jen popřát.


[http://poetickej.net]

Re: phpRS vs. zbytek
Zaslán uživatelem/kou: Aladin (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2011-03-08, 17:56

Zacal som pre jednoduche veci pouzivat Quick.CMS, nepouziva ziadnu databazu, takze nema vyhladavanie ale mne sa hodne paci. Ked clovek sa pohra so sablonou da sa z toho celkom nieco vykuzlit. Je to celkom lahke.

[http://opensolution.org/quick.cms,en,10.html]

Administrovanie je fajn, netreba moc studovat, a ma dobry editor.

EDIT: Vyhľadávanie na statických web stránkach s PHP bez databázy dobre ide s [http://www.waldendesign.com/web-services/intrasite-search.html]





Celkem upraveno 1×. Poslední úprava Aladin v 08.03.2011 17:58.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.