Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
Jak si udělat On-line TV
Zaslán uživatelem/kou: panky (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-08-04, 20:56

Ahoj mám malý problém chtěl by jsem si dát na web on-line tv ale nevim jak to mám udělat ,ělo by to fungovat asi takto já dám 7 hodinové video na web v 10:00 a spustim vysílání , v 15:00 přijde na web návštěvník a chce se podívat na video video se ovšem nespustí od začátku nýbž v 5 hodině vysílání nevíte někdo jak nato???? díky za radu

Re: Jak si udělat On-line TV
Zaslán uživatelem/kou: zdenekh (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-08-04, 21:48

Nejsi troškař..:) No, myslím, že nemůžeš moc počítat s tím, že by ti s tím někdo nějak výrazně pomohl. Tohle jsem viděl jen na profiwebech, v amatérských podmínkách snad nikde.... Dát na web normální online přehrání, kdy si čtenář vybere video a spustí, to není nic složitého. Flashových přehrávačů se na webu válí haldy. Ale to co chceš ty, na to jsem nikde nenarazil.......... Zkus probrowsit web, možná něco najdeš, tady to s tím asi nikdo mít zkušenosti nebude.......... Moc nadějí bych ti nedával. Ale třeba se pletu;)
Jenom malej nápad, možná by ses mohl inspirovat video webcamerama...........

PS: Příště prosím bych a ne by jsem... By jsem, by jsme, to je něco hroznýho......... Správně: bych, bychom, bysme....... Sorry za češtinářské OT, ale tohle je z těch češtinářských prohřešků, co mi docela vaděj..........

T. O. Severka Děčín | New r.č. | Old Good Tom | Jinak už v tom nefrčím... :-)



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava zdenekh v 04.08.2007 21:52.

Re: Jak si udělat On-line TV
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-08-06, 00:54


Re: Jak si udělat On-line TV
Zaslán uživatelem/kou: myke (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-10-04, 17:40

A co tak asi najjednoduchsie riesenie dat si to na youtube alebo nieco podobne a na stranku si dat len ten vygenerovany link?



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.