Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
Zvíraznění kodu v clanku a TEXY!
Zaslán uživatelem/kou: perteus (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-11-18, 19:44

Jsem si trosku na sebe usil bic :-) proste jsem chtel mit i zvyrazneni kodu a to pomoci TEXY kdyz uz ho mam na svem webu. Problem je ale tento. Nainstlauji si knihovnu geshi ktera toto obstarava, nahodim si ji podle navodu a co se nestane uvodni stranka se vypise chybne. Proste to vypise krasne jeden clanek a pak chybove hlaseni. Pritom cele clanky se vypisuji dobre? Dokonce i s tou zvyraznenou casti kodu. Takze prosim nekoho zkusenejsiho v php aby mi drobet poradil copak delam za chybu. Jinak chybove hlaseni je:

Fatal error: Cannot redeclare myuserfunc() (previously declared in /www/1/site9011/wwwroot/image/freestyle2006/cla_std.php:50) in /www/1/site9011/wwwroot/image/freestyle2006/cla_std.php on line 78

takze se nejak na to koukam a koukam a asi chyba je v tom ze opetovne se vola tato funkce asi ze? :-) tedy jestli se nemilim.

a videno na adrese [http://perteus.php5.cz]



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava perteus v 18.11.2006 20:05.

Re: Zvíraznění kodu v clanku a TEXY!
Zaslán uživatelem/kou: Michalek (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-11-19, 11:00

Jj, už tu funkci máš deklarovanou v cla_std.php na řádku 50.
Možná to bude tím, že používáš include a ne include_once ?

--
[ SAFUS.EU | OFFLINE | FOREVER ]

Re: Zvíraznění kodu v clanku a TEXY!
Zaslán uživatelem/kou: perteus (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-11-19, 12:17

Jo presneji chyba byla v tom ze jsem funkci flozil primo do clankove sablony :-) takze na tvuj popud jsem vytvoril soubor funkce.php kam jsem vlozil tu funkci a ulozil do adresare s geshi a funkci z clankove sablony volal jak jsi napsal a uz to funguje takze diky moc :-)



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.