Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
diar pres mobil
Zaslán uživatelem/kou: marty (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-10-12, 08:40

ahojky, obracim se na vas s dotazem ktery s phprs skoro vubec nesouvisi :-)
jedna se mi o to:
delam v palenici a lidi mne a kolegovi volaji a objednavaji si terminy na paleni.. A jelikoz si pak my dva musime volat navzajem a po kazde objednavce si dopisovat do nasich diaru objednane terminy.
A tak chci si naprogramovat diar, do ktereho si pak chci zadavat tyto terminy paleni. Na tom nic zvlasniho neni, to snad zvladnu. Ale chci at to mohu delat pomoci telefonu.
netusite zda je na to potreba nejaky spec. webhosting? Nema nekdo s programovanim stranek pro mobily nejake zkusenosti? Take by i stacily nejake odkazy , kde teto problematice se venuji.
predem vam diky
marty


ICQ: 179653900
skype: marty_hranice
| www.hnfond.cz | | www.struhlovsko.cz | www.bxclub.com | www.r21club.com | www.palenice.net

Re: diar pres mobil
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-10-12, 09:56

Mobily a PDA dnes zvladaju bežné HTML stránky úplne vpohode. Možno by bolo dobré spraviť jednoduchšiu globálnu šablónu, očistenú od zbytočností aby sa zobrazovala svižne a bola jednoduchšia. Základ je IMHO zjednodušiť ovládanie, ostatné by malo fungovať OK. Bude treba asi aj podporu cookies.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.