Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
Hladame Webmastera, ktory....
Zaslán uživatelem/kou: stizo (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-03-18, 13:58

nám pomoze zo strankov www.hell-clan.sk nakolko by sme potrebovali zmenit vela veci a nas stary webmaster bohuzial nema cas na aktualizovanie stranky... a na zaplatenie si nejakej firmy nemame prostriedky nakolko sme skolopovinny.Takze touto formou hladam webmastera ktory sa vyzna v phprs systemu a pomoze nam zo strankov....dakujem velmi pekne a dufam ze sa ozvete a najde sa nejaky webmaster s dobrym srdcom...
Dakujem Slovak HELL clan

ICQ - 219105074

Re: Hladame Webmastera, ktory....
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-03-18, 17:37

Čo tak skúsiť položiť otázku na nejaký konkrétny problém? Nebojte sa toho, nastavenia alebo úpravy phpRS nie sú zložité, navyše veľa návodov na úpravy je na tomto fóre. Že ste školopovinní? Tým lepšie! Berte to ako príležitosť sa niečo poriadne a rozumné naučiť ;) Pochybujem, že si niekto nájde čas robiť vám webmastra. Ono je to tak - dobrý administráror webu alebo php programátor s dostatkom voľného času je vymierajúci druh, takže je tu šanca, že vám skôr niekto poradí ako si to spraviť - alebo nasmeruje na riešenie konkrétneho problému.

* vlákno presúvam do OffTopic



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.