Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
Hledáme dobrovolníka ceskoprotichudobe.cz
Zaslán uživatelem/kou: trkal (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-11-02, 18:22

Zdravím,
patřím ke koordinátorům kampaně Česko proti chodobě, která sdružuje asi 30 českých NGO pracujících na poli zahraniční rozvojové/humanitární pomoci. Doufám, že už jste o nás či našem symbolu (bílé pásce) letos slyšeli ;-)
Máme velké problémy s webem, s komerční zakázkou jsme moc nepochodili (peníze co jsme měli asi nebyly dost dobré), různé speciální weby dobrovolníků jsou zase moc odkázané na trvalou podporu tvůrců...
Teď nám kolegové z VARA (http://www.campafghanistan.cz/) doporučili phpRS. Docela se mi líbí a myslím, že by to bylo dobré řešení. Problém je, že sice celkem umim weby a PHP, ale bez detailní dokumentace by mi vzalo dost dlouho než bych to zkrotil a už nás tlačí čas...

Takže jsem se chtěl zeptat, zda by se tu náhodou nenašel nějaký dobrovolník ochotný nám pomoct s prvotním rozchozením webu na phpRS. S penězma to máme blbé, můžeme nabídnout spíš věci jako trička, materiály, poděkování a krásné bíle pásky ;-))
Stávající web je na adrese [http://www.ceskoprotichudobe.cz/] v podstate tak mesic zakonzervovaný. Potřeboval bych hlavně udělat layout, který by vypadal zhruba takhle. Počítám, že pak už bysme si to převzali a válčili vlastními silami. Věci jako náhodné generování obrázků a tak bych mohl v PHP napsat, jde opravdu hlavně o práci s layoutem.

Jestli někdo máte chuť a momentálně čas, bylo by to super!

Pavel Trkal za Česko proti chudobě

Re: Hledáme dobrovolníka ceskoprotichudobe.cz
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-11-02, 19:02

Chuť by bola času málo, ak to moc neponáhľa som ochotný to toho ísť. Kontaktuj ma prosím mailom.

Re: Hledáme dobrovolníka ceskoprotichudobe.cz
Zaslán uživatelem/kou: noface (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-11-12, 01:29

Totéž jako pa3k.


- noface -
=========================
: o životě bez lepku
[http://www.bezlepku.info]
: pro život bez lepku
[http://www.bezlepkovyobchod.info]
=========================

Re: Hledáme dobrovolníka ceskoprotichudobe.cz
Zaslán uživatelem/kou: trkal (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-11-12, 18:58

Díky vám oběma - momentálně se pokouším malinko předělat vzhled stránky (template) a pak mě čeká "naroubování" na phpRS. Uvidím jak mi to půjde - že bych se třeba jen obrátil o radu ;-)



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.