Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
davková konverze znakových sad
Zaslán uživatelem/kou: MiŠ (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-09-22, 18:14

ahoj,
mněl bych dotaz zda někdo z Vás nemá ponětí jak nějak rozumně zkonvertovat vic souborů např. z 1250 do ISO2 ale i jiné, tentokrát řeším konverzi pluginu Tiny, a to je nákých 230 souborů, dělat to po jednom mi příde jako zbytečně složitá sebevražda, ale nemůžu najít žádnej nástroj, kterej by to uměl všechny to dělaj po jednom PSPAD, treber a spol. sou supr, když toho neni moc, podobnej problém neřešim prvně tak sem se rozhod že něco najdu, ale už se mi zdá, že snad nic neexistuje, tak to zkoušim eště tady, když se nikdo nenajde tak to udělám po staru za tu dobu, už bych to asi mněl. Ale člověku to nedá.

Re: davková konverze znakových sad
Zaslán uživatelem/kou: Juraj (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-09-22, 20:02

Skus zohnat nejake live distro Linuxu, ktory nemusis instalovat, ale priamo spustis z cd s programom recode, pripadne pouzi jeden z emulatorov linuxu, ktory ti umozni recode spustit, program pod win nepoznam, ale hadam sa tiez najde, pozri do googla...

|-juraj-| juraj[zavinac]zapisnicek.info
[http://www.zapisnicek.info/]
[http://www.forum.zapisnicek.info/]

***Zastavte svet, chcem z neho vystupit...***

Re: davková konverze znakových sad
Zaslán uživatelem/kou: MiŠ (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2005-09-25, 20:10

jo dikes rikas recode to sem nevedel jinak linux mam normos nainstalovanej, dopr dopr dopr no zadnej ucenej z nebe nespad a tenhle program sem neznal, tak diky za odpoved.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.