Nápady na rozšíření : phpRS Fórum
Napadlo vás zajímavé rozšíření? Myslíte si, že phpRS systému chybí nějaká důležitá funkce? Pokud ano, tak neváhejte a napište nám!
phpRS - redakční a informační systém
Komentare k clankom
Zaslán uživatelem/kou: maro.sk (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-01-22, 00:37

Velmi by som privital, keby boli vzdy priamo pod clankom vylistovane kometare vo forme strucneho zoznamu, napr. najnovsich 10 komentarov (ak ich je viac ako 10).

Teraz, ked sa chcem dostat k precitaniu komentarov, musim sa k tomu dost preklikavat. Otvorit webovu stranku -> zobrazit Clanok -> zobrazit Pocet komentarov -> Zobrazit vsetky komentare. Pripadne z hlavnej stranky, ked nechcem otvarat clanok, ale len komentare, musim zobrazit Pocet komentarov -> Zobrazit vsetku komentare. Vam to nepripada dost nelogicke? Hlavne v tom druhom pripade. Ked si chcem precitat len komentare, chcem ich mat zobrazene co najskor a nie si v zozname vyberat 13 najnovsich komentarov z 30. Myslim, ze 99% citatelov klikne na zobrazit vsetky komentare.
Uprava nejakych suborov vzdy po vydani novej verzie nie je riesenim, navrhoval by som to zabudovat do oficialnej verzie.

Takze moj navrh na upravu pre hlavnu distribuciu PHPRS je v pripade clanku mat pod nim zobrazeny strucny vypis najnovsich komentarov (5-10) a po kliknuti mat zobrazene vsetky komentare (+ odstrankovanie pri vacsom pocte). V pripade hlavnej webstranky po kliknuti na "Pocet komentarov" (mozno by bolo dobre to premenovat na "Komentare", alebo "Komentare k clanku") dostat rovno vypis vsetkych komentarov (+ odstrankovanie v pripade potreby) a nie iba ich zoznam, ako je to teraz. Velmi logicky to je vyriesene na [http://fotografovani.cz], alebo [http://climb.sk] (PHPRS).

Snad nie som jediny, komu to pripada rozumne.

Re: Komentare k clankom
Zaslán uživatelem/kou: mr3ska (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-01-22, 11:44

myslim ze existuje plugin ktery do systemoveho bloku zobrazuje nejnovejsi komentare a myslim ze se jmenuje NEJKOMENTARE a v pripade tech odkazu na komentare u clanku staci v odkazu ......comment.php?akce=view...... nahradit za ......comment.php?akce=fullview...... ale to se jiz na foru resilo ;-)

A to prejmenovani "Pocet komentarov"si muze stejne jako tu upravu na zobrazeni komentaru rovnou udelat kazdy sam v clankovych sablonach cla_std.php a cla_press.php pokud mu to nevyhovuje ;-)

S pozdravem Mr3ska





Celkem upraveno 1×. Poslední úprava mr3ska v 22.01.2007 11:47.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.