Blok je uz dostupny a ukazuje najnovsie vydane knihy. chcel som povodne tam pridat aj zobrazenie najlepsie hodnotenych, ale z toho nejak upadlo
O tom bloku mozem porozmyslat, nebolo by to zle. len ako to vyriesit, jedine pridanim novej hodnoty do DB, a to by nebolo najlepsie riesenie. rucne by sa to niekomu asi upravovat nechcelo.
ja by som hlavne, keby sa dali jednoducho prepinat funkcie blokov, ze by si uzivatel vybral co tam chce mat. ale to je hudbou buducnosti, keby sa take nieco dalo a nebolo by to zlozite.
-----------
Este sa vyjadrim k tomu, preco kniznica stale oficialne nevysla. Je to sposobene tym, ze som ju zacal upravovat aj pre phpRS 2.8.0. ale najprv vide pre 2.6.5 pretoze pre 2.8.0 sa budu musiet tabulky. a taktiez tym, ze som nedosiel k ustalenemu dizajnu.
verzia pre phpRS 2.8.0 sa bude dat nastavit, tak ze urcite kategorie budu pristupne len pod urcitym levelom. a myslim, ze by sa to uvitalo aj u knih, ze budu dostupne len pod urcitym levelom. samozrejme prechodovy script bude zabezpeceny.