Mia:
odporucam este nepouzivat, pretoze je stale vyvojova verzia a oproti tejto tstovacej mam u seba upravenu, kde su pridane dva dalsie stlpce v databaze, dalej sa zmenil nazvu funkcie pre blokove zobrazenie a je mozne, ze sa este toho viac zmeni (preskupovanie stlpcov, pridavanie novych, zmena atributov). takze odporucam nepouzivat lebo NEBUDE zaisteny ziaden prevod z vyvojovej verzie na ostru.
co sa tyka toho slovnikoveho suboru, najskor ti chybaju subory admin_sl_kniznica_xx.php
Spicesoft:
Dik za pochvalu (bolo to hlavne tvorene pre vlastnu potrebu)
Ako som uz spominal hore, urcite vylepsenia su najviac limitovane faktorom, ze v znalosti php niesom nejaky pokrocili. vyhladavanie je velmi dolezita vec a ak sa mi to podari tak ho skusim zakomponovat do vyhladavania vramci phpRS.
to delenie podla zaciatocnych pismen. na stanku ktoru odkazujes, je sice postavena na phpRS ale priamo usposobena iba jednemu ucelu a to miesanym napojom. nejde ani tak o spracovanie toho delenia ako skor o to, kam to delenie vypisat. vramci stredneho bloku je velmi malo miesta. najlepsia moznost by bola si to potom usposobit podla seba. ja mozem pridat toto delenie do suboru kniznica.php ktore sa bude potom volat, ale vypisat abecedne poradie by si uz musel clovek sam.
moznost tlace je stale neista.
email ako doporucenie je uz myslim zbytocne, lebo napisat do emailu priamy odkaz na knihu zaberie podobne rovnaky cas ako by sa to robilo cez tuto moznost