pa3ku, oba víme, že phpRS nikdy nemělo API.
Proto jsem hodil ten odkaz na SunLight, abych si trochu "rýpnul" do "nás Všech", co jsme na tom dělali, ale nikdy jsme nebyli schopni vytvořit k tomu alespoň trochu schopný popis (a ano, vina je i na mé hlavě...).
A přiznám se, že jsem si po roce sednul k phpRS, a tápu v něm jak blbec. A ano, odvedli jste s klukama dobrou práci od té doby, co jsem ti hodil tu opatchovanou verzi 281. Nestačím se divit.... Jen k tomu není žádný popis a tak se v tom teď hrabu "jak študák...." no ty víš kde... :-)
A sám víš moc dobře, že jsem prohrabal forum horem-dolem, abych měl alespoň trochu bezpečnou sajtu (však i tvé poznatky pro mne byli přínosem).
Ale stejně mi to nedá, hledat cokoliv zde ve fóru... VOPRUZ
jsou to jen naše kusé úpravy, a o plném API si zatím můžeme nechat tak leda jen zdát... (proto to rýpnutí na SunLight)
A neboj, já na phpRS nezanevřel, je to "také moje dítě", které si znovu "hýčkám". Proto ten post ve "vývojáku" .
Ale uznej, že nikdo něž ty ten kernel nespáchá. A nějaké nápady mám (což ty ovšem také...)
Hodně úspěchů v osobním životě a imaginární políbení Tvé lepší polovičce... (to ovšem musíš udělat sám... )
-- JaV ---- [
http://www.hades.cz] ---- security by obscurity ---------------------------------------------
motto:
It's OK to be ignorant; it's not OK to play stupid.
But it's simply not efficient for us to try to help people who are not willing to help themselves.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Celkem upraveno 2×. Poslední úprava JanVar v 26.04.2013 15:00.