phpRS 2.8.x : phpRS Fórum
Toto fórum je určené výhradně k diskuzi o verzích phpRS v2.8.x.
phpRS - redakční a informační systém
Rajče plugin
Zaslán uživatelem/kou: jlozek (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2010-10-24, 10:20

Ahoj. Udělal jsem pro jeden web plugin pro zobrazení galerie z Rajčatovýho RSS kanálu (http://www.rajce.idnes.cz/). Každé album má automaticky svůj RSS kanál (http://album.rajce.idnes.cz/?rss=news). Ukázku, jak to funguje naleznete na stránkách [http://jardal.ic.cz/klub/rajce.php]. Případné stažení je v sekci Download.
Instalace:
Adresář "rajce" nakopírujte do adresáře "plugin/", soubor "admin_sl_rajce_cz.php" nakopírujte do adresáře "storage/cz/", rajce.php mám v rootu.

Administrace:
Nastavení najdete pod odkazem "Rajče_PhotoGallery". V položce "RSS kanál galerie:" zadejte RSS kanál rajčete. V položce "Počet galerií:" zadejte počet galerií, zobrazovaných na jedný stránce.

Vznikne taky systémový blok "Rajče gallery", kde se ukazuje poslední přidané album.

Pokud vám nebude sedět čeština, tak najděte v "rajce.php" (rajce-blok.php) řádek s příkazem iconv a změňte si to. Teď je to nastaveno na kódování WINDOWS-1250.

Omezení pluginu: RSS kanál zobrazuje jen posledních 25 galerií, takže pluginem nezobrazíte všechna alba. RSS kanál neukazuje zaheslovaná alba. Po kliknutí na album se zobrazí galerie na web stránkách Rajčete. Výhoda - můžete zobrazovat i cizí alba, nemusíte znát přihlašovací údaje.

Re: Rajče plugin
Zaslán uživatelem/kou: Yuris (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2011-04-10, 10:58

Zdravím,
mám problém s tímto pluginem. Zadal jsem v adminu rss adresu galerie ale bohužel se mi nezobrazuje. Prosím o radu kde by mohl být zakopaný pes, když jsem vše udělal podle návodu (umístění souborů aj.) Díky moc



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.