To: archie
protože phpRS také znám, nebudu tě zatracovat.
Poznal jsem (a musel nastudovat) hodně CMS.
a abych jen nevychvaloval "phpRS"...
Ano, je spousta jiných a lepších CMS (než je phpRS), které umí všechno, bohužel umí jen pro potřeby autora, který si ho napsal pro sebe (vezmu-li ty, které jsou Free), cokoliv dalšího navíc je cesta peklem...
phpRS bylo autorem napsáno jako otevřený CMS, který si mohl kdokoliv upravit "k obrazu svému"...
Já vím, systém šablon nic moc, PlugIns taky nic moc, případně pro tu konkrétní jednu verzi...
Ale to byl záměr autora (JL) :
"Tady máš jednoduchej CMS a zbytek je na tobě, není to ucelenej systém, dodělej si na něm, co potřebuješ, uč se..."
Tohle byla myšlenka autora phpRS...
[cite]
Ale vadilo mě plno nedořešených věcí a reakce na foru, typu: "tak si to dodělej". Jenomže o tom to je. Velká většina to chce užívat a ne furt něco opravovat nebo dodělávat.
[/cite]
Ano, chtěl si hotový systém, tak jsi přešel jinam...
Byl jsi líný se cokoliv nového učit...
Nejsi programátor, jen User...
To není výtka, jen konstatování.
Nakonec, hotových CMS je spousta, a dva roky s phpRS... To je jen kapka v moři...
bohužel budeš neustále zavislí na někom, kdo ti ten kus tebou požadovaného kódu napíše, zatímco ti, co si prošli kus života s phpRS si buď celý phpRS upravili k obrazu svému nebo si časem vybudovali vlastní a lepší CMS...
A to bylo vlastně záměrem autora
-- JaV ---- [
http://www.hades.cz] ---- security by obscurity ---------------------------------------------
motto:
It's OK to be ignorant; it's not OK to play stupid.
But it's simply not efficient for us to try to help people who are not willing to help themselves.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------