phpRS 2.8.x : phpRS Fórum
Toto fórum je určené výhradně k diskuzi o verzích phpRS v2.8.x.
phpRS - redakční a informační systém
Osobní složky
Zaslán uživatelem/kou: Keempe (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2009-01-26, 20:00

Dobrý den, odpověď na mou otázku jsem nikde na tomto fóru nevyhledal, proto jestli se ptám na něco co již zde bylo probíráno, tak mě prosím aspoň nasměrujte. Chci si založit své webové stránky s redakčním systémem a mám jeden hlavní požadavek: Aby každý uživatel který se zaregistruje měl automaticky k dispozici svoji vlastní soukromou galerii obrázků. Web bude sloužit jako rozcestník pro mé zákazníky a chci aby se po přihlášení mohli dostat ke svým fakturám které budou na webu nahrané jako obrázky. Ale potřebuju aby se mohli dostat jen ke svým a ne ke všem. Jestli někdo víte pomocí jakého plug-inu toto zařídit, nebo aspoň ve kterém RS by něco podobného šlo, dejte mi prosím vědět.



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava Keempe v 26.01.2009 20:00.

Re: Osobní složky
Zaslán uživatelem/kou: marty (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2009-02-06, 16:10

obavam se ze zadny takovy plugin neexistuje.. jedine neco spachat.. kdysi sem neco podobneho delal, akorat to vidi vseci .-) kdyz tak mne kontaktuj

ICQ: 179653900
skype: marty_hranice
| www.hnfond.cz | | www.struhlovsko.cz | www.bxclub.com | www.r21club.com | www.palenice.net

Re: Osobní složky
Zaslán uživatelem/kou: Atifan (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2009-02-12, 19:23

Dobrý námět, taky o něčem takovém už delší dobu uvažuji, ale jak marty psal, nic takového asi za tím není.
Ono je to totiž stále jedna věc kolem jednoho problému a to je to, že každý level nemá svůj šuplík ale funguje nadřazenost. Tedy co je výš vidí níž. Chtělo by to vykoumat něco jako rubriky. Jednou jsem nad tím seděl, ale pak zase přišlo něco jiného. No jestli ti můžu poradit jednu věc, tak bych to možná udělal jako spražení více phpRs systémů. Tedy něco jako že každý zákazník bude mít svůj jeden systém, svůj adresář a svou DB. Pak jsou části které mohou být společné, tedy třeba články nebo informace co budeš vydávat se automaticky promítnou na všech systémech.
Je to na dýl povídání........ snad jsem to trochu nastínil
Ale zrovna to co ty chceš se mi dvakrát nelíbí, tak jako zákošům by se nelíbilo čumet cízí na jejich faktury.
Náhodně vybráno na netu: [http://phprs.karavanyzebrak.cz/gallery.php?akce=obrazek_ukaz&media_id=45]

chápeš co tím myslím. Dám do googlu hledat faktura jako obrázek a nedej bože že ty tvoje se budou jmenovat faktura_1, faktura_15, faktura_22, faktura_325 a pod...........

Průser je v tom, že si lidi zvykli strkat na net každou pitomost a jaksi nevědomky ztrácej svoje soukromí.
Takže jestli za čas budeme vystavovat i co nakupujeme a jaký máme po ránu ho*no z toho co jíme a nikdo nebude nikomu nic závidět a nebude mít zájem na tom to nějak zneužít pak to bude možná fajn............:-)

Zfoukl jsem tu jedno téma navíc tak sorry.........

Tak jsem skončil s phpRs, weby co mi jedou nechám dožít odešel jsem na WP: [http://tomoviny.cz] asi už jsem vyřešil spoustu věcí co mi ve WP vůči phpRs chybělo. Jinak smutek bylo to fajn....... když budu moci rád s phpRs ještě poradím, něco v hlavě zůstalo.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.