To: jirka
já s vámi naprosto souhlasím, že pro testování je potřeba širší skupina lidí, než to dělala doposud
(tady si sám sypu popel na hlavu...)
ale když se podíváte na některé dotazy, pak jsou to bohužel dotazy uživatelů, kteří ani něvědí, co mají udělat při instalaci ostré verze.
A tihle lidé se dozvěděli, že vyšla 280Beta, tak honem stáhnout a snaží se ji nasadit do ostrého provozu. Proto jsem napsal , že tento thread byl předčasně uvolněn pro širokou veřejnost
<flame>
např. dotaz, proč není 280ka v UTF8...
pokud tester potřebuje UTF8 tak si pochopitelně prožene phpRS konvertorem, protože ví, co dělá...
další co jsem zaregistroval, byl přechod mezi verzemi...
každý (alespoň ten, kdo si přečetl dokumentaci) ví, že součástí distribuce jsou rozdílové SQL soubory.
Proč tedy tyto dotazy???
</flame>
A tady bych se přiklonil spíše k vláknu, kam by mohli vstoupit pouze registrovaní testěři, něž široká veřejnost...
No a teď mne můžete roztrhat na kusy... :-))
-- JaV ---- [
http://www.hades.cz] ---- security by obscurity ---------------------------------------------
motto:
It's OK to be ignorant; it's not OK to play stupid.
But it's simply not efficient for us to try to help people who are not willing to help themselves.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------