phpRS help fórum : phpRS Fórum
Hlavní diskuzní phpRS fórum. Najdete zde odpovědi na otázky týkající se provozu a instalace phpRS systému.
phpRS - redakční a informační systém
phprs pres Phalanger
Zaslán uživatelem/kou: Viktor Placek (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-05-09, 19:26

Ahoj, pouzivam phprs uz delsi dobu a moc by se mi ted hodilo premigrovat aplikaci na MS Windowsovy stroj, kde nemuzu interpretovat phpka. Existuje aplikace Phalanger (www.php-compiler.net), ktera umoznuje honit phpka pod .NET frameworkem. Nezkousel to uz nekdo?

Ptam se, abych zbytecne neprokopaval neco o cem uz nekdo zjistil, ze je to slepa ulicka. Dalsi zed bude honit phprs na MS SQL misto nad mySQL...

Re: phprs pres Phalanger
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-05-10, 00:12

Ahoj, podľa mňa to JE slepá ulička... Prečo nemôžeš interpretovať php? Skôr by som išiešl cestou rozbehať na tom Windows serveri Apache+php+MySQL. Existuje dôvod prečo to nemôžeš spraviť? Ak to nebude nejaká špeciálna kritická aplikácia mohlo by to stačiť. Nebude to také stabilné ako unix, ale často takéto riešenie bohato postačí. Záleží čo všetko na tom Windowse ešte pobeží. Tiež sa dá celkom slušne a stabilne virtualizovať celý linuxový server. Mám odskúšaný web server postavený na Debiane, ktorý bežal na W2k pod VMware. Nebolo to v kritickom nasadení, bežalo to fakt spoľahlivo a aj výkon bol vpohode.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.