Již delší dobu si lámu hlavu s funkcí Související články. Jedná se o to, že například moje rubrika o ovladačích se zvětšuje a zvětšuje a tedy odkazy na související články jsou pomalu obsáhlejší co do prostoru, než samotný článek. Musel jsem tuto část posunout až za komentáře, jelikož celý spodní řádek byl odsunut kamsi a uživatel tak ztrácel přehled o dalších možnostech jako poslat článek, tisknout, přidat komentář, atd..
Jediné řešení které jsem našel, je odečíst určité množství souvisejících článků, jenže to zase spůsobí to, že když jich odečtete např. 10, tak tam kde jich je 15, bude jen 5, kde jich 8, bude jen nadpis Související články: :-(
Za další jsem zjistil, že i sám autor (J.Lukáš) a další systémy phpRs při kliknutí na link pod Související články: mají tento odkaz otevírán do nového okna. Už jsem opravil a nevím, jestli to byl nějaký záměr Jirky, nebo překlep.
Takže co bych potřeboval aby se v Souvisejících článcích ukazovalo třeba jen posledních 5 a v tom pátem dalších posledních pět atd.
Tedy podle stáří článků asi posledních 5 souvisejích.
Dik za reakce............
Tak jsem skončil s phpRs, weby co mi jedou nechám dožít odešel jsem na WP: [
http://tomoviny.cz] asi už jsem vyřešil spoustu věcí co mi ve WP vůči phpRs chybělo. Jinak smutek bylo to fajn....... když budu moci rád s phpRs ještě poradím, něco v hlavě zůstalo.