Inzerce : phpRS Fórum
Máte dotaz ohledně inzerce?
phpRS - redakční a informační systém
PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: martin81 (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-03-24, 19:58

Prosím vás kde se dá stáhnout plug-in inzerce, nikde ho nemůžu najít. Za odpověď předem moc děkuji.

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: vipe (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-04-20, 20:11

Zkus vyhledávání a nebo ne [http://www.phprs.net/forum/read.php?15,5762]

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: JiHo (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-04-22, 16:20

vipe napsal/a:
-------------------------------------------------------
> Zkus vyhledávání a nebo ne


Je tam sice odkaz, ale nefunguje:

Download odkazuje na:
[http://www.dircomp.biz/chorvats ko/storage/265_inzerce_102.zip]

a objeví se:

"Stránku nelze nalézt
Hledaná stránka mohla být odebrána, přejmenována nebo je dočasně nedostupná."

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: mr3ska (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-04-23, 21:25

a co na tyhle moji adrese?

[http://mrtriska.com/download.php?sekce=8]

a neni tam jen inzerce a chat (ale vsecko co tam je je pro v2.6.5)



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava mr3ska v 19.05.2006 16:40.

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: md (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-02, 13:56

A inzerce pro v2.8.0 by nebyla? Pokud možno už nějak antispamově ošetřená.

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: smiko (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-02, 14:06

Bola bola, ale neskor. Takze cakat.

____________________
smiko.host.sk/phprs/

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: gord007 (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-02, 15:39

md napsal/a:
-------------------------------------------------------
> A inzerce pro v2.8.0 by nebyla? Pokud možno už
> nějak antispamově ošetřená.

Nebylo by lepší prvně číst???
To sis nevšiml, že o kousek níže než toto téma je téma: "Napady a rozsirenia"...
Kde se právě řešila nová verze inzerce??

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: md (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-25, 02:14

Téma "Napady a rozsirenia" jsem četl, nicméně se tam píše jen o slibech.
Vypadá to že autor dal přednost "Knižnici" a později nám k ní sdělil následující zde:
[http://www.phprs.net/forum/read.php?33,20795] - tedy, že s obojím hodlá delší dobu nic nedělat.
Takže moje otázka zůstává aktuální. Jen jsem doufal, že na phpRS v2.8 funkční (upravenou) verzi pluginu Inzerce dá někdo ke stažení. Na několika webech s novou verzí phpRS 2.8 jsem ji už viděl nicméně asi bude lepší, ptát se spíše tam než zde. Tady je hrozně moderní dělat z tázajících se negramoty nebo slibovat na neurčito - tohle je tu nekonečné a všudypřítomné. Už se tady raději na nic ptát nebudu a zůstanu jen blbým čtenářem (s PHP začínám) ... nakonej je stejně vidět, že takových je nás tu dost.
A neberte můj příspěvek za urážlivý - já mám kritiku rád, pomáhá mi zlepšovat se tam kde je to nejvíc potřeba.
Každej jsme nějakej ...

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: Jakez (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-25, 08:24

Taky s PHP teprve začínám, ale když něco moc chci a není to, tak se prvně snažím se s tím porvat sám. No a předělat inzerci na 2.8.0 by neměl být zas tak velkej problém. Už jsem si takhle předělal plno věcí a na naučení PHP je to ten nejlepší způsob. Rozhodně lepší než čekat jestli to někdo neudělá za mě.
Omlouvám se za tento OT

Jakez | Cidlina.EU | Tady je Xichtovo

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: smiko (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-25, 09:32

Takze MD:

Keby si sa docital aj do sekcie Kniznica, kde je zverejnena beta verzia, zistil by si, ze nasledujuci mesiac som bol mimo svojho pocitaca takze som nemohol programovat.

A co sa tyka slubov, vsetko co bolo spomenute v napadoch na rozsirenia je uz implementovane v Inzercii, takze prosim predtym ako zacnes pisat svoj utocny prispevok tak prosim napis jednoduchu otazku typu: Ako na tom stoji vyvoj inzercie.

Cela inzercia bude takmer pozmenena od zakladu. A keby si cital poriadne tak vies ze medzi phpRS 2.8.0 a 2.6.5 nie je rozdiel v pluginoch takze aj verzia pre 2.6.5 ti pojde na 2.8.0. TO bolo take tazke skusit ?

Dakujem za pozornost


-------
Jakez:

To nebolo OT, ale k teme ;)

____________________
smiko.host.sk/phprs/

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-25, 13:00

Uznávam, že problém s hotovými plugins na download tu je. Ťažko ale niekoho viniť - autor to robí vždy dobrovoľne a zadara. Skôr by som kritizoval to, že sa málo vývojárov zapojí do projektu. Je nás proste málo aktívnych phpRSákov, a každý tomu nemôže dať všetok "free time".

Tiež som kedysi začínal, nájdi si moje prvé otázky na starom fóre a zasmeješ sa. Keď mi nikto nevedel pomôcť, prišiel som na to ale sám. Podobne sú natom všetci, ktorí niečo v phpRS spraviť "vedia", každý začínal rovnako - nevedel absolútne nič. Je to len o vlastnej snahe. Problém je trocha v tom, že väčšina nováčikov, ktorý sa niečo vďaka phpRS naučia, si to nechajú pre seba a "nevrátia" to komunite. To k tomu problému, že niekto ten plugin "má, ale nedá" ho na stiahnutie. Ďalší problém býva v tom, že akonáhle niečo ako autor zverejníš a dáš k dispozícii pod GNU/GPL licenciou, ľudia neberú ohľad na to, že je to zdarma a BEZ nároku na technickú podporu - často vyvýjajú na autora tlak aby upravil to, potom zas niečo iné... Z tohto dôvodu takmer odišiel Michalek od phpRS, pretože bol zahltený mailami a ICQ správami na "techsupport" phpRS. Proste chápem, že sa prípadný autor potom zverejneniu svojho diela radšej vyhýba. :( Ono to dosť autora znechutí, to mi ver. Najprv môže byť nadšený zverejní to, čo krvopotne sám po večeroch vytvoril. Lenže o týždeň príde frustrácia, pretože zverejnením sa to ešte len začalo :-] Takže asi tak. Dôvod prečo to tak je, vidím práve v arogancii niekoho, kto berie ako úplnú samozrejmosť, že niečo dostane zadarmo a miesto toho aby si to vážil (kto ti dá dnes niečo zadarmo?) pýta ešte viac a viac. Klasika - podaj prst, prídeš o ruku. Tým samozrejme nenarážam na teba. To len tak všeobecne, na vyjadrenie súhlasu s Jakez-om.

K veci:
Upraviť plugin z 265 na 280 predsa nie je taký problém, ak to nestíha jeho autor z časových dôvodov, je tu možnosť spraviť to podľa návodu (myslím, že je aj niekde tu na fóre), alebo skúsenejšiemu kamarátovy kúpiť flašku dobrého vínka a spolu sa na to pozrieť. Verím, že ak sa spýtaš na konkrétny problém ohľadne úpravy toho pluginu z 265 na 280, odpoveď dostaneš aj tu.

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: md (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-25, 16:19

Jakez: nepatřím mezi ty kdo jen nečině přihlíží a čekají na to co ostatní vytvoří ... naposledy jsem si upravoval plugin "Kvíz" tak aby po vyplnění nevypisoval správné řešení špatně tipovaných odpovědí. Kvíz budu vydávat formou "soutěže o cenu" takže mi tato verze s předčasným prozrazením odpovědí nevyhovovala a úprava byla nutná. Troufám si zatím na jednoduché projekty, učím se sám ze zdrojáků - moc mi to nejde protože sám sebe neumím rychle opravit. Do složitějších scriptů zatím nevidím - proto jsem se tu poptal na plugin Inzerce, který bych velmi uvítal.
Smiko: pokud je v sekci "Kniznice" beta verze Inzerce, tak to je to co jsem hledal (škoda, že se to dovídám až nyní). Na tvých stránkách beta Inzerce ke stažení není, proto mě tato možnost ani nenapadla. To je také důvod proč jsem se nezeptal ve stylu "Jak je na tom vývoj Inzerce".
S nekompaktabilitou verzí pluginů jsem se setkal ale většinou to dopadlo tak, že se načítala prázdná stránka a plugin nefungoval ani když instalace proběhla úspěšně. Je fakt že o Instalaci staré Inzerce na novou verzi phpRS jsem se nesnažil ale bylo to tím, že se tu psalo o nějakých problémech a proto jsem se o to ani nepokoušel. Jinak jsem rád za každého kdo se podílí na rozvoji a vylepšování phpRS. A na poslední verzi je vidět, že těchto lidí je tu minimum.
Pa3k: máš naprostou pravdu, tohle znám. Dělám web pro obec naprosto zadara včetně poplatků s tím souvisejících. Několik lidí mi přislíbilo spolupráci ale sotva jsem to rozjel nikdo už se nehlásí a já v tom zůstal sám. Nicméně nehodlám od toho opustit a i když také nemám moc času tak se snažím alespoň každý den udělat na webu nějakou změnu k lepšímu.
Řídím se tím, že všechno co dělám tak to nedělám pro jiné ale jen pro sebe - to mě inspiruje a udržuje dotáhnout to do konce. V konečném důsledku děláme všichni všechno buď "pro sebe" nebo "pro jiné" a nebo "pro peníze" ... může se to kombinovat ale vždy má něco z toho nejvyšší prioritu a pokud je to "pro jiné" nebo "pro peníze" ... už je krůček k tomu to flákat. Jak má každý rád sebe se odrazí v přístupu k jeho práci. Kdo tomuto nevěří, ten se ještě nepoznal.







Celkem upraveno 1×. Poslední úprava md v 25.09.2006 18:00.

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: smiko (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-09-25, 18:54

MD:

Som rad, ze patris medzi tych co si nedaju vsetko budchnut pod nos.
Inak s tou vetou si ma zle pochopil. Samozrejme, ze Inzercia sa nenachadza v Kniznici. To bolo myslene tak, ze ked som napisal, ze kniznica ma prednost pred inzerciou tak sa clovek pozrie do tej kategorie. Pretoze u kategorie kniznica som prave spominal to, ze odchadzam na dlhsiu dobu prec a nebudem mat pri sebe pocitac. Takze som nemohol pokracovat.
Ale, ze ma Kniznica vyssiu prioritu ako Inzercia neznamena, ze na tom nepracujem. Praveze naopak. AK ma nieco napadne tak sa do toho pustim. Alebo ked mam akurat chut robit na niecom inom. Lenze prvu by som chcel vydat kniznicu, pretoze ta uz je takmer hotova. Len uz riesim problem s prechodom a ukladanim komentarov. Ak toto dokoncim tak vydam betaverziu 2, ktora od finalnej nebude mat uceleny dizajn a popripade male chyby.

Hned potom budem viac casu venovat Inzercii

Inak je chyba, ze si inzerciu neskusal na verzii 280. Tetno plugin bol tak kvalitne napisany, ze s prechodom na vysiu verziu nebol problem a videl som ju bezat uz na vela weboch fungujucich na verzii 2.8.0

____________________
smiko.host.sk/phprs/

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: md (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-10-03, 23:47

Už jsem ji zkusil a vypadá to, že je funkční.
A taky jsem narazil na tuto verzi inzerce:
[http://pracevusa.cz/phprs/n_inzerce.php]

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: smiko (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2006-10-04, 17:22

No vidis. a ani to nebolele to skusit ze ? :)

Tato inzercia je neoficialna a je to upravena povodna verzia. to spracovanie moze byt dvojake. bud si vytvoril novu vrstvu kategorii, kde potom zdruzoval mensie kategorie. neviem preco nevyuzil typy. alebo a to odhadujem ovela viac si proste upravil php subor, kde napevno vytvoril toto delenie. nic zlozite :)

____________________
smiko.host.sk/phprs/

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: tom232 (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2008-05-15, 17:04

Myslím že inzerce má stále hodně much, pro inzerci bude vhodnější na míru ušitý skript, Inzerce BiL.cz



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava pa3k v 15.05.2008 20:27.

Re: PLUG-IN inzerce
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2008-05-15, 20:29

tom232 napísal/a:
-------------------------------------------------------
> Myslím že inzerce má stále hodně much, pro inzerci
> bude vhodnější na míru ušitý skript, Inzerce
> BiL.cz
>

a čo to má spoločné s témou? každý script má muchy, väčšinou je namieru ušitá vec kvalitnejšia, bil.cz vyzerá výborne, no chcel by som vidieť aj cenový rozdiel, alebo to mala byť len reklama?






Celkem upraveno 1×. Poslední úprava pa3k v 15.05.2008 20:30.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.