CKeditor : phpRS Fórum
Máte dotaz ohledně CKeditoru/FCKeditoru pro phpRS?
phpRS - redakční a informační systém
FCK - chyba při vložení textu ze schránky a problém s ibrowser
Zaslán uživatelem/kou: Petr008 (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-05-05, 15:55

Ahoj, předně uvedu, že jsem si poctivě pročetl všechna vlákna k FCK. Díky tomu jsem si nainstaloval FCK do 281, upravil složku userfiles, takže se dostanu na všechny obrázky na webu bez problémů. Upravil přístup, aby FCK nebylo spustitelné zvenčí atd. Samotné psaní, editování, vkládání obrázků, jejich upload je funkční. Takže člověk by si mohl říct, vše je v pořádku, ale není.
Ale od prvotní instalace do systému se potýkám se dvěma problémy:
1) v FCK nemohu spustit plugin ibrowser. Při pokusu o jeho spuštění se mi objeví hlášení webové stránky s chybou 500. Potkal se už s tím někdo a nevíte kde hledat řešení?? Hostuju na forpsi. Udělal jsem si soubor info.php, takže nastavení na forpsi vidím celé, ale stejně z toho nepoznám, co má vliv na plugin ibrowser v FCK. Jedu na PHP Version 4.4.2. Tohle by mě možná moc netrápilo, protože tam obrázek já i druhý autor dostaneme jinými způsoby i přes FCK, můj problém č.2 je větší :-D
2) Jak jsem uvedl, v FCK běžně napíšu, uložím, zedituji článek. Problém však je, když nechci nějaký text jen psát nebo přepisovat, ale potřebuji něco zkopírovat. Cokoliv vložím ze schránky, tak text do FCK při editaci nebo psaní nového článku sice vložím, ale při ukládání článku mi vyskočí hlášení o přístupových právech.
Forbidden
You don't have permission to access /admin.php on this server.
Atributy souborů a složek jsem zkontroloval. Další nápady nemám.



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava Petr008 v 05.05.2007 15:57.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.