phpRS layouty : phpRS Fórum
Sháníte nějaký vzhled webu? Nevíte kde upravit barvy?
phpRS - redakční a informační systém
Rozhozený layout v IE
Zaslán uživatelem/kou: Ping (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-08-03, 17:30

Dobrý den, potřeboval bych pomoc, protože to spěchá. Dal jsem si na stránky layout, který jsem si upravil pro PhpRS a všechno jelo výborně. Až do té doby, dokud jsem se nemrknul přes Internet Explorer. Zjistil jsem, že napravo mi naskočil bílý pruh, který tam nechci. Zjistil jsem, že problém nastane pouze tehdy, je-li zobrazených více článků než jeden a nebo když je článek moc dlouhý. Zobrazuje se to jenom na hlavní stránce, jinde jsem to nezaznamenal. Už jsem strávil několik dnů hledáním, ale na nic jsem nepřišel. Proto teď prosím o radu Vás. Předem děkuji za odpovědi, když budete chtít, zašlu vám zdroják od šablony a co budete potřebovat. Adresa serveru je http://
PS.: Ve Firefoxu o jede bez problémů. proto se dívejte přes IE, z "určitých" důvodů tam nemůžu napsat, že je to jenom pro Firefox a musím to zprovoznit i pro IE.



Celkem upraveno 1×. Poslední úprava Ping v 04.08.2007 10:16.

Re: Rozhozený layout v IE
Zaslán uživatelem/kou: Ping (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-08-03, 18:35

Ok, už jsem na to konečně přišel, pomohl mi k tomu jedno bezva rozšíření pro Firefox, jmenuje se to Firebug, (doporučuju vyzkoušet :) ). Závada byla v tom, že patička měla samozřejmě nastavenou pevnou velikost a při přidání článku se posunula, vysunula se kus bokem a celý layout to rozhodilo. Děkuji za pomoc, která by určitě přišla, kdybych na to nepřišel sám ;) . Jan F.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.