Tento plugin nebol spraveni ani za den ani za tyzden ani za mesiac ak chces vediet bol to urcity vyvoj ktory trval urcity cas , skus teda ten shop za 180 Kc mesacne (popripade mozes aj tento shop si prenajat) by som si velmi rad pozrel alebo je to niekde kde www.tvoj shop.cz ale toto je sucastov jedneho systemu a dalsie dnes moze byt 180Kc ale neskor viac a napr nemozes mat vlastny vzhlad poznam take shopy kde este si musis priplatit za upravu vzhladu
Co sa tyka chytrakov mozem ti odporucit aj ine napr. [
http://www.redakcni.cz/view.php?cisloclanku=2003090403]
sice stare informacie , ale ja nedavam phpRS system ten je free ,ale shop a zatial ziadny shop cz ani sk nenasiel ktory by bol za nisziu cenu ako tento a pritom niektore ani nemaju tolko veci ktore sa daju menit.
Inac ti mozem zaslat shopy na email ktorych su ceny minimalne 3 krat vyssie pri kupe alebo pri prenajme.
Tak ako som ti napisal ze ani si neuvedomujes a kolko ta napr. stoji tvoje pripojenie na internet , domena alebo tvoj mobilny telefon a vobec nikto neplace ze to je take drahe a musis to platit kazdy mesiac a nespravis stym nic a co ti daju nejake pripojenie alebo minuty na volanie ale ked to potrebujes musis platit .
A urcite je viac webov postavených na phpRS sytemu kde su specialne moduly ktore si vybudovali pre svoj web ale pokial to robil niekto druhy pre niekoho ten web tak si myslim za zadarmo to nebolo !!!! ale ja som tento shop hodil do placu a preto si myslis ze som nejaky chytrak ale ak mas chut skus si vytvorit svoj shop alebo nejaky iný plugin ktorych je na mojej stranke si myslim dost , aj ked nic vlastne o tebe neviem ani tvoje stranky a uz som nasiel aj tvoj mail v knihe navstev ale bez webu.
A co sa tyka funkcnsti a zaruky ties som schopny rucit ale problem je v tom ze kazdy webhosting je iny a preto som ochotny aj pomoct z jeho funkcnostou, tak ako aj teraz pomaham viacerim uzivatelom ktory maju problem z nejakym modulom , ale to uz by mohli povedat len oni. a ked mam problem ja tak tiez si necham poradit od skusenych programatorov napr Michalek pre phpRS system.
MSteve
WEB:
Webinfo
Shop:
E-shop ---
Reklamný Systém Webinfo:
Reklama WebInfo
Shop:
Shop-Webinfo
phpRS systems: [url=http://ww.webinfo.sk/referencie.php[/url]
Celkem upraveno 1×. Poslední úprava msteve v 31.07.2005 14:55.