Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
Jak zajistit rychlé řešení vašeho problému s phpRS ?
Zaslán uživatelem/kou: MirekS (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2009-06-05, 12:45

Mám dojem, že by hodně lidem neuškodilo přečtení následujícího textu : Pravidla phpRS fóra

Zdůraznil bych zvláště:

•popište příznaky problému nebo chyby co možná nejjasněji a nejpečlivěji - tedy zkopírování celé chybové hlášky nejlépe i s danou částí kódu (+/- pár řádků okolo), kde se chyba nachází (pokud někdo v kódu dělá nějaké úpravy, tak nikdo nemůže tušit, co se u něj na daném řádku nachází) a nepsat jen, že mi to chází nějakou chybu a je vhodné to doplnit i odkazem na váš web, kde ten problém je možné přímo vidět


•popište prostředí, ve kterém chyba nastává - serverový systém, aplikaci, verzi, atd. - např. phpRS 2.6.5, phpHome 2.3.1 - pište používané verze (v příkladu je phpHome, ale lepší je napsat přímo verzi Apache, PHP a MySQL - nikdo nebude pátrat po tom, co je v dané verzi phpHome, nebo jiného podobného balíku, za verze těchto aplikací, zvláště, pokud je to nějaká starší verze a těžko se o ní tyto údaje zjišťují) a doplnil bych to ještě o pluginy a jejich verze a vhodný by byl i odkaz na stažení dané verze pluginu - tedy odkud jste ho stáhli, neboť některé pluginy mohou být na více místech a mohou se trochu lišit, i když se identifikují stejnou verzí - všichni, kdo sem píšou dotazy mají nějaký svůj server s phpRS, kde ty problémy řeší, tak na něj mohou umístit soubor se zdrojovými kódy přímo toho, co používají, kde jsou i jejich případné úpravy, které v tom originálním souboru nejsou a mohou ty chyby vyvolávat.

Pokud od někoho chcete nějakou radu, tak mu musíte podstrčit co nejvíce informací o daném problému a nečekejte, že bude trávit čas pátráním, po nějakém třeba méně známém pluginu, který používáte, aby se mohl podívat do jeho kódu.

Pište dotazy do správných Sekcí - jsou zde sekce podle verze phpRS a pak je zde zvlášť sekce pro pluginy.



Celkem upraveno 2×. Poslední úprava MirekS v 07.06.2009 14:21.



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.