Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
Komerční spolupráce
Zaslán uživatelem/kou: Vil (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2008-08-09, 10:44

Hledám komerční spolupráci programátora na aktualizaci phprs na webu www.e-sport.cz.
Cílem aktualizace webu bude nová instalace phprs (stávající obsah bude zachován jen ve velmi omezeném rozsahu) s cílem co nejvíce komfortního ovládání pro autory (jednoduše potřebuji aby autor článku mohl být z pohledu tohoto fora i úplná lama), dále potřebuji komentáře článků s ochranou proti spamu (verze 2.8.1?? nebo máte lepší systém?). Další velmi důležitou částí aktualizace bude galerie, nejlépe s lightbox a opět velmi jednoduchým a především časově nenáročným vkládáním fotek.
Konkrétní řešení dílčích problémů bude na dohodě. Prioritou bude uživatelská jednoduchost především pro autory článků i fotogalerií.
Finanční ohodnocení předpokládám přiměřené odvedené práci. Spolupráce buď na ŽL nebo dohoda o provedení práce. Termín - co nejdříve.
Na toto forum se obracím proto, že zde je největší koncentrace programátorů, kteří s tímto red. systémem opravdu umí a věřím, že zde naleznu někoho se zájmem o spolupráci a současně s přiměřenými znalostmi.
(Jinak k výši ohodnocení - zda 20, 30 nebo 40 Euro/hod - to je mi úplně jedno, pokud bude celkový výkon programátora odpovídající... Budu se chtít dohodnout na konečné ceně předem.).
Prosím kontaktujte mě na upo@e-sport.cz.


Re: Komerční spolupráce
Zaslán uživatelem/kou: msteve (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2008-08-09, 22:11

Ak vies napisat presnejsie co chces je mozne spravit dohodu ale treba vediet co vlastne potrebujes programatora alebo cloveka na aktualizaciu dat dalej tie data niekto doda a tie dalej spracovavat alebo ich si treba sam pisat a podobne vsetko zavisi od rozsahu poziadaviek zakaznika a ci to je spolupraca dlhodoba alebo len jednorazova a podobne.

MSteve
WEB: Webinfo
Shop: E-shop ---
Reklamný Systém Webinfo:Reklama WebInfo

Shop: Shop-Webinfo
phpRS systems: [url=http://ww.webinfo.sk/referencie.php[/url]
ICQ: 285553903
Skype : msteve1



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.