Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
instalace
Zaslán uživatelem/kou: ketez67 (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2008-07-09, 21:44

Dobrý den dnes jsem objevil tenhle phpRS a celkem mě zaujal. Jsem přesně lama dle reklami trochu se vyznám v html a o php nevím skoro nic. I přesto se mi podařilo na localhostu spustit tento phpRS. Jenže po spuštění se mi zobrazuje oznámení a zřejmě má něco společného s kódováním ale nevím jak se ho mám zbavit. Zkoušel jsem různé kombinace v phpmyadminu ale oznámení se zobrazuje pořád.Tady je odkaz na obrázek [http://www.nateraci-maliri.cz/zetek/rs.jpg] budu rád když se někdo najde a poradí.

Re: instalace
Zaslán uživatelem/kou: ZdenekPNJ (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2008-07-10, 22:09

Taky nejsem dvakrát kovaný v php, nicméně bych tipoval, jelikož se jedná o aplikaci na localhostu, že bude chyba právě tam, někde právě v nastavení phpmyadmina. Ale těžko takhle odpovědět, když do toho nevidím. Zkusil bych se podívat na základní znakovou sadu v adminovi.

Re: instalace
Zaslán uživatelem/kou: ZdenekPNJ (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2008-07-10, 22:16

Ono neznamená, že když máš nastavenu databázi na utf-8, že jsou tak i nastaveny tabulky. Koukni tam, a jestli tam máš latin1_swedish, tak buď musíš předělat všude tyto hodnoty na utf-8 nebo možná bude nová instalaci s databází již nastavenou na utf-8.
Snad to nějak pomůže



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.