Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
Jak založit tabulky a následně zapojit?
Zaslán uživatelem/kou: svetfotbalu.cz (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-12-02, 11:31

Ahoj mám takovej problém mam od station.cz koupenej ten nejlevnější hosting a ted si chci udělat nějak to aby jsem měl novou databázy nebo tak něco jelikož takhle to tam mám a ted nevim jak to založit poradité mi někdo a pak jak to zapojit?


Re: Jak založit tabulky a následně zapojit?
Zaslán uživatelem/kou: svetfotbalu.cz (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-12-02, 11:33

Prostě chci udělat to jako to máte tady www.supersvet.cz/phprs a ja tam chci mít například www.svetfotbalu.cz/seriea jak nato???

Re: Jak založit tabulky a následně zapojit?
Zaslán uživatelem/kou: mr3ska (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-12-02, 12:28

a co je na tom těžkýho? :-) v administraci účtu na station.cz si normálně vytvoříš novou databázi (http://administrace.station.cz ), zjistíš tam i přístupový údaje k databázi pokud jsi je neobdržel mailem, pak se přes [http://mysql.station.cz] k tý nový databázi přihlásíš v phpmyadminu, naimportuješ obsah sql souboru co je součástí balíčku phpRS, nakopíruješ systém přes FTPčko (přístup k FTP taky najdeš nebo si sám vytvoříš v adminu myslim) a spustíš pak administraci phpRS



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.