Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
DRUPAL vs phpRS?
Zaslán uživatelem/kou: d.klusacek (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-08-16, 13:32

Ahoj,

uz nekolik let vesele pouzivam phpRS, ale ted jsem byl postaven pred ukol, ze nekdo chce svuj web udelat v Drupalu.
Zkousel jsem ruzna dema a mam z toho divne pocity... Sice administrace je asi lepe strukturovana, ale neprijde mi, ze by se dalo snadno napr. pracovat s rubrikami, obrazky, html editory,... Jde mi o to, jestli by nebylo lepsi presvedcit zadavatele, aby pouzival phpRS?
Diky za jakykoliv nazor, zejmena proc Drupal ano/ne. Na Drupali forum se mi zatim nechce, preci jen jsem jeden z Vas :-)
Diky,

Dalibor

Re: DRUPAL vs phpRS?
Zaslán uživatelem/kou: Tom_AG (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-08-16, 14:38

Přesunuto do Off Topic.

Re: DRUPAL vs phpRS?
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-08-16, 17:02

Nemám moc osobných skúseností s Drupalom, ale pokiaľ viem je to jeden z tých lepších CMS, takže problém by s ním byť nemal. napríklad tento týždeň padali Joomla weby ako hrušky, retože bola objavená veľká bezpečnostná chyba a nejaké decká (script kiddies) to zneuťili na hromadný hacking :-/
Drupal by mal mal byť dosť dobre riešený práve z hľadska security. Viem, že autori neboli ochotní na žiadosť komunity implementovať externá fóra (phpBB, punBB) pravdepodobne práve preto, aby si mohli byť absolútne istý bezpečnosťou. Samozrejme každý RS/CMS može mať kritické chyby, no predpoklad chybovosti je hlavne v systéme vývoja a kontroly rozšírení, čo by mal mať Drupal poriešené konzervatívne ==> dobre :)



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.