Ostatní témata (Off Topic témata) : phpRS Fórum
Máte problém s konfigurací počítače? Hledáte nejlepší webhosting pro vaši aplikaci? Nevíte si rady s nějakým zajímavým programátorským oříškem? Týká se dotaz fóra? ... Pokud ano, tak je toto diskuzní fórum určeno právě vám.
phpRS - redakční a informační systém
Sotji zato sa na to pozriet
Zaslán uživatelem/kou: dilong (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-02-23, 17:43

Nechcem byt drzi alebo znehodnocovat niekoho pracu, ale pri hladani urcitych veci na PHP som narazil na jeden super portal, tak som ho vyskusal.

Po testovani a podrobnom skusani musim povedat, ze by ste sa mali na tento portal dokladne pozriet a zobrat si z neho priklad. Ak som predcasom nejakym casom opisoval veci ktore by moderny RS system mal bezpodmienecne z hladiska uzivatela obsahovat, tak tento portal splna 95 bodov zo sto.

Charakterizoval by som ho ako phprs (je velmi podbnym stylom robeny - co sa tyka prehladnosti kodu) dokonale prisposobene uzivatlelovi a plne moderne s tym ze obsahuje v rubrikach moznosti ktore sa v sucasnosti vyzaduju.

- Ma neskutocne jednoduchu instalaciu (tvz. debilnuvzdorny), vynikajuco je implentovane forum (na vyber je asi 5 druhov diskusnych for). System sa instaluje spolu z forom bez toho aby to instalacii pridalo na zlozitosti.

- Taktiez velmi prezieravo a premyslene je urobena administracia a sprava systemu. Nastavanie systemu je prehladne a jednoduche v peknom dizjane ktory je nastaveny pre system. Vynikajuco je riesene zabezpecenia systemu z hladiska prav citatelov, ako aj spravovanie jednotlivych sekcii. Sprava sekcii ma logiku a je velmi rychla. Pre pisanie clankov je priamo v instalacii implentovany Tiny editor (ziadny problem pre uzivatela admina, resp. problemy s instalaciou)

- Ma prednastavene kategorie, ktore sa dnes bezne na portaloch pouzivaju

- umoznuje priamo v RS systeme administrovat samotny system ako aj forum, bez zmeny logovania, ci nutnosti noveho okna

- Ma vyborne zvladnute mutacie. V systeme si nastavite hlavnu /uvodnu mutaciu a kazdy uzivatel si moze nastavit vlastny jazyk, ktory sa da jednoducho do systemu doinstalovat. Cize jeho multijazycnost je vyborna a hlavne bezproblemova

- Ma zabudovane v hlavnej instalacii aj ostane dolezite funkcie bez nutnosti dodatocnej instalacie ako napr. RSS spravy aj napr. s moznostou ich scollovania v okne, download sekciu s uploadom z disku

- personalistika je posunuta do profesionalnej roviny. Po uspesnom zaregistrovani sa mate moznost vyrvarat si vlastne galerie, blogy, URL adresy atd. Proste uzivatel ma naozaj pocit ze ta registracia na nieco sluzi a nie je tam iba tak pre nic zanic, aby ma system pustil do vnutra. Samozrejme nechybaju ani sukromne spravy ktore sa daju menezovat priamo z hlavneho webu, alebo implementovany chat.

atd...

Je toho skratka vela co potesi uzivatela. Dufam ze sa nikoho nedotknem ak napisem ze kazdom pripade nadobudol som dojem ze ten kto tento system vyvijal nesedel iba pri kodovani ale mal prakticke skusenosti z beznym uzivatelom a beznym priernym administratorom webov - proste clovek z praxe.

jaj aby som nezabudol :) URL na RS system:

ceska stranka [http://mkportal.smartmania.cz/]
oficialna: www.mkportal.it

Urcite kazdemu odporucam stiahnut si ho, nainstalovat a preluskat :)



dilong
ICQ: 4904334
[http://www.kreativ.sk]
[http://www.e-bardejov.sk/infoservis/]
skype: dilong

Re: Sotji zato sa na to pozriet
Zaslán uživatelem/kou: xsuchy09 (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-02-26, 14:26

// přesunuto do OT ... než napíšeš příspěvek, zkus se zamyslet nad jeho umístěním ... ;)

========================
WEB: Publikační systém WAMOS
SEO: SEO analýza zdarma
OPEN PROJECTS: Studentský portál VUT
HOSTING: WebGlobe.cz
ICQ: 313887644
EMAIL: xsuchy09(at)centrum.cz
========================

Re: Sotji zato sa na to pozriet
Zaslán uživatelem/kou: pa3k (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-02-26, 15:21

[http://www.mkportal.it/support/register.php?do=register]
Chce to nejakú registráciu ==> ďakujem nemám nezáujem ;-D môže to byť aj zo zlata. Inak je veľa robustných a profesionálnych CMSiek veľmi dobrej kvality. Zatiaľ som však nič tak obrovské nepotreboval.

Re: Sotji zato sa na to pozriet
Zaslán uživatelem/kou: archie (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-03-15, 11:10

Možná je to pěkný, ale phprS používám proto: mám nějaký problém s phpRS? Napíšu ho zde do fora a vždycky se najde někdo ochotný poradit.

Re: Sotji zato sa na to pozriet
Zaslán uživatelem/kou: mr3ska (IP adresa zaznamenána)
Datum: 2007-03-15, 12:33

mne vyhovuje na phpRS nejen podpora na tomhle foru, ale taky administrace. a nemuzu si pomoct ale MK Portal mi desne pripomina "phpnuke" a nebo "united nuke"



Lituji, ale pouze registrovaní uživatelé mohou zasílat příspěvky do této sekce.
This forum powered by Phorum and designed by STaNBoSS.